Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bestyrelsen

Bestyrelsen står for den overordnede ledelse af foreningen og varetager det daglige arbejde. Alle bestyrelsesmedlemmer arbejder 100% frivilligt og ulønnet og der bruges ikke foreningsmidler på bestyrelsesmøder eller lignende.

Sine Thomsen

Formand

Bestyrelsesformand Sine Thomsen

Sine Thomsen er sygeplejerske og bor i Fredericia. Hun er mor med stort M til 3 voksne børn – og reservemor/sponsor til en håndfuld forældreløse børn i Indonesien, som hun besøger flere gange om året.

Hun har boet i Indonesien i 3 år, hvor hun var frivillig på et børnehjem og idéen til Hope & Future blev grundlagt. De sidste 5 år har hun turneret Kongeriget rundt og holdt foredrag om de unge indonesere for alle klubber, loger og virksomheder, som har vist interesse for historien.

Sine har stor kulturforståelse, et enormt socialt engagement og så er hun desuden haveentusiast, hundeejer og venligbo.

Troels Vedel

Næstformand

Troels Vedel

Troels Vedel er speciallæge i kirurgi og har flere gange været udsendt til Afghanistan for Læger uden Grænser.

Han bor i Odense, holder meget af at dyrke sin have, læse, cykle og rejse – og har gennem de sidste par år haft et sponsorbarn i Indonesien, som han glæder sig til at besøge i starten af 2018.

Troels er netop gået på pension og vil fremadrettet bruge en del tid på arbejdet for Hope & Future.

Sophie Thomsen

Kasserer

Sophie Bundgaard Thomsen

Sophie Bundgaard Thomsen er uddannet cand.oecon (økonomi) og holder styr på foreningskassen. Hun er autodidakt webmaster for foreningens hjemmeside, har en fortid som management konsulent og er pt selvstændig.

Hun har boet i udlandet af flere omgange i bl.a. Indien, USA, Australien og Indonesien. I Indonesien var hun i praktik som projektassistent på den Danske Ambassade og besøgte bl.a. det børnehjem, som mange af de unge er vokset op på.

Sophie bor i Skanderborg med sin familie og bruger fritiden på at renovere 70’er-hus, samle IKEA-møbler og løbe rundt efter sin søn på 1 år.

Maria Jensen

Sekretær

Maria Jensen er uddannet cand.mag. og har i en årrække undervist flygtninge og indvandrere i dansk på Vejle Sprogcenter og deltaget i forskellige frivillige projekter for disse grupper. Nu arbejder hun som kommunikationskonsulent på Sygehus Lillebælt, hvor hun rekrutterer og underviser udenlandske læger og sygeplejersker.

Maria er et naturmenneske, som elsker at vandre, lave mad over bål og sove under åben himmel – eller bare sidde og fiske fra terrassen hjemme ved huset i Grejs Å. Hun holder også meget af at rejse og møde nye mennesker og kulturer – og har tidligere været i Indonesien og hilst på de unge mennesker derude.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.