Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Frivilligt arbejde førte til velgørenhedsforening

Ideen bag foreningen opstod tilbage i 2010, hvor Sine Thomsen flyttede til Jakarta og involverede sig i et børnehjem med 125 børn.

I starten deltog hun i det daglige arbejde med børnene, men hun opdagede ret hurtigt at den egentlige udfordring for det enkelte barn for alvor opstod, når de skulle forlade børnehjemmet efter endt skolegang.

Fra at være beskyttet af børnehjemmets trygge rammer med regler, pligter og skolegang stod de pludselig på egne ben uden job, økonomiske midler eller tag over hovedet. Deres få ejendele kunne typisk rummes i en plastikpose. Der var ingen penge til mad. Men vigtigst af alt manglede de en voksen ressourceperson i deres liv til at støtte og guide dem, når vigtige livsbeslutninger skulle træffes.

I starten hjalp Sine primært de unge via egne midler og gennem hjælp fra familie og venner. I takt med at behovet for hjælp voksede, samtidig med at flere danske virksomheder viste interesse for at støtte projektet, blev ideen om at skabe velgørenhedsforeningen Hope & Future mere og mere oplagt.

I juni 2017 blev foreningen derfor formelt stiftet og registreret.

Unge i Indonesien

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.