Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Som medlem:

  • gør du en helt konkret forskel for nogle unge mennesker i Indonesien og denne forskel kommer du til at følge på nært hold, fordi vi sørger for at holde dig løbende informeret.
  • bliver du inviteret til generalforsamling en gang om året, hvor du kan møde bestyrelsen og andre medlemmer og få lejlighed til at høre årets historier i ord og billeder.
  • får du mulighed for at besøge de unge i Indonesien, hvis du alligevel er på rejse i området. Så kan du se, hvordan de bor og fornemme det liv, de lever.
  • har du en unik mulighed for at opleve Indonesiens hovedstad Jakarta sammen med en af de unge som din lokale guide, hvis du alligevel er på rejse i området.

Sådan bliver du medlem

  1. Send en mail til kontakt@hopeandfuture.dk med navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Så modtager du en mail fra os med nærmere info om betaling.

Kontingent

Det årlige medlemskontingent er fastsat til 200 kr pr medlem. Et medlemskab følger kalenderåret og der betales fuldt årskontingent uanset indmeldelses-dato.

Donationer og andre bidrag

Du kan også støtte Hope & Future på mange andre måder. Du kan give enkeltstående donationer – både som privatperson eller via en virksomhed.

Du kan donere engelske bøger, mobiltelefoner, bærbare computere, sportssko eller hvad der ellers kan være med til at forbedre de unges levevilkår og skolegang.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.